Dysheme

EPOKSIDE, PVC, POLYRETAN, LINOLEUM, GOMË, SPORTIVE, INDUSTRIALE, ANTISTATIKE, TE NGRITURA

DYSHEME EPOKSIDE

Furnizimi dhe instalimi i komplet objektit me materiale epokside 
-Objekti : Furra Qerimi

Related projects