Dysheme

EPOKSIDE, PVC, POLYRETAN, LINOLEUM, GOMË, SPORTIVE, INDUSTRIALE, ANTISTATIKE, TE NGRITURA

Dysheme Sportive

Furnizimi dhe instalimi i dyshmes sportive , 800m2,
-Objekti : film city 
-Vlera e kontrates  : 28,000,00 
-Investitori : KFOR - DITA COM 

 

Related projects