Dysheme

EPOKSIDE, PVC, POLYRETAN, LINOLEUM, GOMË, SPORTIVE, INDUSTRIALE, ANTISTATIKE, TE NGRITURA

Dysheme Sportive

Furnizimi dhe instalimi i dyshemes sportive
-Objetkti : Fushe sportive 
 -Investitori : Banka Botrore 

 

Related projects