GAME E GJERE E SHERBIMEVE

Më shumë

DYSHEME E TE GJITHA LLOJEVE

Më shumë

FABRIKA E RICIKLIMIT DHE PRODHIMIT TE PLASTIKES

Më shumë

PIKA SHITESE 2

Ketu munde te gjeni te gjitha llojet e produkteve per ndertimtari.

DYSHEME EPOKSIDE

Furnizimi dhe instalimi i komplet objektit me materiale epokside  -Objekti : Furra Qerimi