Projektet

Me poshtë mund të shihni një galeri të projekteve tona. Këto projekte tregojnë aftësinë dhe përvojën tonë në këtë fushë, si dhe cilësinë e lartë të punës sonë. Ne jemi krenarë që kemi ndërtuar një reputacion të mirë në këtë fushë dhe kemi ndihmuar në ndërtimin dhe rindërtimin e objekteve të ndryshme në të gjithë vendin. Nëse jeni në kërkim të një partneri të besueshëm për projektet tuaja të ndërtimit, ju ftojmë të na kontaktoni.

Xhamia qendrore Prishtine

Marigona Hill

Monumenti New Born

Qendra Tregtare Albi Mall

Restaurimi Stadiumit Fadil Vokrri

Pallati i drejtesise

h1

h2

Perforcim 1

Perforcim 2

Autostrada Prishtinë - Shkup

Green School Kosova

Riparim

Penetron 1

Prishtina Underground Parking

Royal Green Residence

MK Hotel Tirana

Air Navigation Agency Building

Priam Village

Waste Water Treatment Plant Vranje

Waste Water Treatment Plant Peja

Pediatric Hospital - University Clinic

Sports Hall Istog

"Qershia" - Residential Neighborhood

University Library

U.S Embassy in Prishtina Kosovo

BINNI Building

"Molla" - Residential Building

Tirana Business Park

Drinking Water Treatment Mitrovica

Palace of Justice - Prishtina

"Home 2" - Residential Building

German Residence

Prishtina International Airport

World Trade Center Prishtina

Qerimi Bakery