Hidroizolime

Me standardet më të larta të hidroizolimeve ofrojmë zgjedhje të pasur të materialeve hidroizoluese, duke përfshirë PVC, TPO, bituminoze, të lëngshme e additive. Ofrojmë hidroizolim të urave, tuneleve, themeleve, bodrumeve, pishinave, kulmeve të rrafshta, terasave, ballkoneve, banjove dhe jo vetëm.


Jeni në vendin e duhur për një hidroizolim të qëndrueshëm dhe cilësor!

Projektet tona

h1

h2