Dysheme Epoxy, Poliuretane etj

Izolimi ofron një gamë të gjerë shërbimesh per dysheme në përputhje me standardet më të larta të cilësisë. Punojmë dyshemete Epoxy, Poliuretane, Linoleumi, Sportive, Antistatike, Gome dhe shumë të tjera. Të gjitha dyshemët janë të certifikuara dhe ofrojnë performancë të lartë dhe qëndrueshmëri në kohë.

Projektet tona